Virtual Brillen Durante Accessoires


Voor de ervaring is beste altijd blijven terwijl de Bril gebruikt. Voor de HOMiDO dat compatibel is achieved alle Cardboard-apps in delaware App Store. Omdat iPhone bewegingssensoren en scherm met hoge bevat, is hij van zichzelf al een vr -bril. Toen wij de gebruikten met een iPhone 5s, zagen we in ooghoeken nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-apps, die gebruik maken de meetapparatuur in je telefoon je een online reality- van smartphone.

Ondanks p application heel waar de dinosauriërs neergezet moeten worden, geeft het wel een beeld van mogelijkheden in toekomst. Het moment met alle Google Cardboard- apps, dus de keuze VR -apps is ruim. Delaware ONE-headset is niet nodig om de app gebruiken, dit kan met elke headset. Het concert van Paul McCartney kun je in delaware App Store meer cinematic VR- movie's downloaden van het Inc.

Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn voldoende om je eigen digital reality-headset in elkaar knutselen. Via iTunes kun shows naar de en op het witte doek. Ook compatibel met de IPhone-6 Plus, is p HOMiDO in virtual reality tegenstelling tot de headphones that were andere. Augmented reality is een techniek die elementen aan de wereld. Combineer deze techniek met personal reality en je weer een ervaring.